Till skillnad från vanliga Hi-Fi-butiker säljer vi våra egna unika produkter som vi själva utvecklat och sätter samman med riktigt bra komponenter.
Vi har konstruerat elektronik åt olika företag under decennier, och våra förstärkare använder diskreta komponenter så att vi kunnat optimera varje steg för bästa möjliga ljud.
Vårt mål är helt rent ljud. Ingen hörbar distorsion, detaljrikt och levande. Och lång livslängd utan att ljudet försämras med tiden.
Och mycket riktigt - våra kunder har gett oss högsta möjliga betyg (5.0) på både Facebook och Google.

Eftersom du gör en del av monteringen själv blir det avsevärt billigare än vad Hi-Fi-produkter i den här klassen kostar normalt. (Alltså kvalitetsljud du bara hittar i exklusiva hifibutiker, inte på en stormarknad.)
Du behöver varken förkunskaper eller specialverktyg. Och faktiskt inte så mycket tid heller. Ett par högtalare monterar du lätt på några timmar. Slutsteget tar runt en timma att skruva ihop. Förförstärkaren är färdigbyggd för användning direkt. Bland våra tusentals kunder finns bland annat en 12-åring som monterade ihop våra SQ-50-högtalare, och renhållningsarbetare och caféägare som skruvat ihop våra förstärkare. Ingen hade pysslat med elektronik tidigare, ändå blev resultatet perfekt. Så du behöver inte vara rädd för att misslyckas.
Ritningar och monteringsanvisningar till våra produkter finns här på sajten, så kan du själv se hur enkelt det är att montera ihop sakerna.