Nästan all vår försäljning sker via nätet. Vi har också en fysisk butik som nästan alltid är öppen onsdagar 11-13 och torsdagar 16-18, andra tider efter överenskommelse. Så om de här tiderna passar, ring, SMS:a eller mejla oss, så kommer vi överens om en "besökstid" som passar just dig.
Vi har kontoret och bostaden i samma hus så det brukar inte vara något problem.
Mobilnummer och mejladress ser du längst ner på våra sidor.

Butik / lyssningsrum:
Rosensköldsgatan 1 i Göteborg


Utrymmet är begränsat, så vi har bara två högtalarmodeller i lokalen: SQ-50H och SQ-50-20C, vår lilla "carlsonlåda". Högtalarna drivs av vårt stereoslutsteg Poweramp 5 som i sin tur är kopplat till en dator med Spotify.
Så du får gärna välja musik om inte vår musik passar din smak.
Du kan också ta med egen musik på USB-minne om du vill. Eller koppla in din mobiltelefon via Bluetooth eller 3,5-mm-uttaget om den har det.
Om du hör av dig minst en vecka i förväg kan vi se till att ha vår Preamp 2 tillgänglig för lyssning på vinylskivor. Den finns inte alltid i lager, efterfrågan är ibland större än tillgången.
OBS! Känn dig inte pressad att köpa något bara för att du provlyssnar. Vi vill att så många som möjligt provlyssnar och sedan berättar för sina kompisar om hur bra det låter, oavsett om de själva handlar eller inte. Vi lägger faktiskt inte ner en krona på marknadsföring utan säljer helt tack vare vårt goda rykte.

Det finns många som tror att man måste betala tiotusentals kronor (eller mer) för en förstärkare eller ett par högtalare för att få det perfekta ljudet. Det vill vi gärna motbevisa. Så välkommen in för en provlyssning, och var beredd på en musikupplevelse lika härlig som med riktigt dyra lyxmärken i "fina hifibutiken". Och långt utöver det du får med prylar från ett varuhus.